SEZONSKE ULAZNICE U PRODAJI!!!

U prodaji su sezonske ulaznice za domaće utakmice Fudbalskog kluba Velež u sklopu Prve federalne lige Bosne i Hercegovine za sezonu 2016/17. po sljedećim cijenama:

Tribina “Istok ” – 30 KM,

Tribina “Zapad” – 100 KM,

Tribina “Sjever” – 50 KM,

*U sve navedene cijene uračunat je PDV.

*Penzioneri i invalidi imaju pravo na popust od 50% na sve cijene sezonskih ulaznica.

*Za pripadnice ljepšeg pola – 50% popusta

Napomena: popusti nisu kumulativni.

Dodatni detalji:

  • Godišnje karte mogu kupiti svi navijači FK Velež
  • Godišnje karte su validne za sve domaće utakmice FK Velež u okviru Prve federalne lige BiH sezona 2016/2017 i Kupa BiH.
  • Vlasnici godišnje karte će imati pogodnost ulaza na Stadion na posebno predviđenom i označenom ulazu.
  • Djeca do 12 godina starosti imaju mogućnost besplatnog ulaza na sjevernu i zapadnu tribinu uz pratnju roditelja koji/a je vlasnik godišnje karte.

Važno je istaći da sezonske ulaznice mogu kupiti svi zainteresovani članovi, a iste se mogu kupiti u klupskim prostorijama, u odjelu za članstvo, svakim radnim danom od 9 do 16 sati, te subotom od 10 do 14 sati. Također, u istom terminu možete produžiti članske kartice koje vrijede 365 dana od dana učlanjenja ili produženja članstva.

 

PREPORUČUJEMO:

KORPORATIVNI PAKET – Pravna lica kupovinom 5 i više sezonskih ulaznica za tribinu po izboru mogu ostvariti zbirni popust od 20%.

POSEBNA PORODIČNA PONUDA: Za učlanjenje tri ili više članova vaše porodice, jedna sezonska ulaznica za tribinu po želji uz 50% popusta!

 

NAPOMENA : Štampanje članskih  počinje od sutra, 24.08.2016.godine.