FK Velež Mostar

Prozivkom igrača koja je izvršena na stadionu Rođeni otvorena je sezona 2021/22. Nakon toga, igrači su odradili i prvi trening.

Na prozivci su bili prisutni: Denis Zvonić, Dino Hasanović, Samir Radovac, Mehmed Ćosić, Obren Cvijanović, Edo Vehabović, Haris Ovčina, Mevlin Osmić, Dario Ferreyra, Nermin Alagić, Slaviša Bogdanović, Omar Pršeš, Samir Zeljković, Dejan Georgijević, Slaviša Radović, Dževad Sijamija, Harun Jelovac, Nemanja Anđušić, Faris Zubanović, Dženit Hajdarević, Brandao, Dženan Zajmović, Tarik Isić, Arman Džanković, Faris Ribić, Adnan Bobić.

“Pripreme za evropske utakmice, malo mi još zvuči nestvarno, ali hvala Bogu je stvarno. Nismo imali puno odmora, ali mislim da ni igračima nije previše krivo, jer znaju za šta se spremaju i šta ih očekuje u narednom periodu” izjavio je trener Feđa Dudić.

“Nakon pauze smo se svi poželjeli treninga. Znamo šta smo izborili. Čekamo prijateljske utakmice da se što bolje spremimo i dočekamo evropske utakmice i naravno za novu sezonu. Želimo da ostavljamo zadnji atom snage na terenu, kao što je bio i slučaj prethodne sezone”, rekao je Zvonić.

Prisutnima su se još obratili Samir Radovac i novajlija Dženan Zajmović, a kako je to izgledalo pogledajte u prilogu Velež TV:

Zakazane su i tri prijateljske utakmice u sklopu prirpema za start nove sezone. Velež će 17.06. gostovati u Bužimu kod ekipe Viteza, zatim 24.06. će na Kupresu igrati protiv Tuzla Citya, dok će 30.06. generalka biti protiv NK Široki Brijeg.

Sponzori Velež TV-a: Bosnalijek i Red Army Old Crew (RAOC)

#musvdg

Fazlija Puzic
10 Juna, 2021

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *