Rezultati omladinskih selekcija, 08. i 09.09.2018. godine

09.09.2018.

Danas su pretpioniri i pioniri Veleža gostovali u Prozoru, kod ekipe HNK Rama, u okviru 3. kola HNK lige.

Pretpioniri su odigrali bez pobjednika, bilo je 1:1. Strijelac gola za Rođene bio je Đuliman. Pretpioniri nakon 3. kola imaju 4 boda i nalaze se na 6. mjestu.
Pioniri su bili sigurni i upisali su pobjedu rezultatom 5:0. Dvostruki strijelac bio je Rebac, dok su po jedan gol dali Salčin Ke., Puce i Kajan. Pioniri imaju 7 bodova i nalaze se na 1. mjestu.

U narednom kolu Rođeni će ugostiti vršnjake iz FK Igman Konjic.
_ _ _ _ _ _

Jučer su kadeti i juniori koji se takmiče u okviru Omladinske lige BiH-grupa Jug odigrali utakmice u Rodoču protiv Branitelja, u okviru 4. kola.

Kadeti Veleža su upisali pobjedu rezultatom 2:0. Strijelci su bili Kodro i Salčin Ke. Tako su kadeti nastavili pobjednički niz i sada imaju maksimalnih 12 bodova.
Juniori su također slavili, bilo je 4:0. Strijelci su bili Zaimović, Mandžuka, Marić i Bečić. Nakon 4. kola juniori imaju 10 bodova i nalaze se na 2. mjestu.

U narednom kolu, kadeti i juniori će ugostiti vršnjake iz Stoca.
_ _ _ _ _ _ _

Juniori koji se takmiče u okviru Premijer lige BiH ovaj vikend su bili slobodni zbog reprezentativnih obaveza. Narednu utakmicu igraju u srijedu, 12.09. od 19:30h, kada će ugostiti ekipu Zvijezde 09.

_ _ _ _ __

Podsjećamo, još uvijek su u toku prijave za Velež Mostar Kup 2018. Svi ste dobrodošli !

turnir prguda