Raspored utakmica selekcija Omladinske škole „Muhamed Mujić“

29.03.2019.

Danas je na rasporedu 17. kolo Premijer lige BiH za juniore, u okviru kojeg naši Rođeni gostuju u Banjaluci, kod ekipe Borca, koja se nalazi na 7. mjestu sa 20 bodova, dok su Rođeni na 11. mjestu sa 16 bodova. Utakmica se igra sa početkom u 16h.

Sutra, 30.03., nakon utakmice prvog tima, na pomoćnom terenu svoje prvenstvene utakmice odigrat će kadeti i juniori Veleža i Branitelja, u okviru Omladinske lige BiH – grupa Jug. Kadeti će na teren istrčati u 18:30h, a nakon toga na teren izlaze juniori.

Kadeti Veleža se trenutno nalaze na 1. mjestu sa jednim bodom prednosti ispred Tomislava koji ima 30 bodova, ali i utakmicu manje. Upravo će ove dvije ekipe u utorak, 02.04.2019. godine, u Tomislavgradu odmjeriti snage. Juniori se nalaze na 4. mjestu sa 26 bodova, dva manje od prvoplasiranog GOŠK-a..

Pretpioniri i pioniri Veleža svoje utakmice u okviru HNK lige odigrat će u srijedu, 03.04., kada će gostovati u Neumu, kod istoimene ekipe.

Naša selekcija pjetlića koja se takmiči u okviru Hey lige trenutno zauzima 1. mjesto sa 39 bodova nakon 16 odigranih utakmica. Vikend koji je pred nama donosi nove utakmice, koje se igraju na pomoćnom terenu stadiona Pod Bijelim brijegom.

pjetlići

Sretno Rođeni!