Radovan Vasić potpisao prijevremeni raskid ugovora

Danas, 30.01.2018. godine, u prostorijama NS HNK sporazumni raskid ugovora potpisali su Radovan Vasić i FK Velež, koji je zatražen od strane igrača zbog privatnih razloga.

Vasić je rođen 27.07.1993. godine u Loznici. U Velež je stigao pred početak aktuelne sezone iz redova FK Drina. Po vokaciji je igrač sredine terena. U okviru Prve lige Federacije BiH Vasić je za Rođene odigrao 13 utakmica.

Radovan Vasić se želio na ovaj način oprostiti od Veleža :

„ Prije svega, želim da se zahvalim predsjedniku Hasiću i svim ostalima u Klubu na svemu što su za mene uradili u proteklom periodu. Uvjete koje nam je Klub omogućio za rad bili su vrhunski, i po svemu Velež zaslužuje da se što prije vrati u Premijer ligu. Svojim dojučerašnjim saigračima želim puno sreće u nastavku sezone, i da svojim igrama pomognu Veležu da se to i ostvari. Naravno, veliki pozdrav i vjernim navijačima koji su bili uz nas gdje smo god igrali, i na tome im veliko hvala.“

FK Velež Mostar se zahvaljuje Vasiću na izuzetno korektnom ponašanju i profesionalnom zalaganju, te želi puno zdravlja i sreće u nastavku sportske karijere.

Sretno Vaske !

vaske

Picture 1 of 1