NOVO!! NOVO!! NOVO!!

19.11.2019.

Od danas u ponudi Rođeni FanShop-a možete naći i limitiranu ediciju novih navijačkih artikala dizajniranih posebno na naš klub.
Informacije o artiklima, njihovim cijenama i dostupnim veličinama možete pronaći na zasebnim promotivnim slikama u prilogu albuma.

Rođeni FanShop nalazi se na dobro poznatoj adresi, Adema Buća 6 /naselje Cernica/ u Mostaru i otvoren je za vas svakim radnim danom od 08.00 do 16.00 sati, te Subotom od 08.00 do 14.00 sati.

Kontaktirajte nas ili posjetite FanShop već danas. Čekamo vas! Količine su ograničene.

[NAPOMENA]
1. Svi naši Rođeni koji žele naručiti jedan od artikala iz RođeniFanShop-a, a trenutno se nalaze van Mostara ili u inostranstvu, mogu nas kontaktirati na sljedeći način:
– E-mail: kontakt@fkvelez.ba
– Službena FB stranica FK Velež Mostar /u Inbox/
– Službeni Instagram profil FK Velež Mostar /u Inbox/

2. Narudžbe iz Bosne i Hercegovine:
Obavještavamo sve Rođene, koji žive u Bosni i Hercegovini, da narudžbe koje su zaprimljene do 18.00 sati, na način kojeg smo naveli ranije, šaljemo istog dana putem usluge brze pošte. Cijena dostave iznosi 7 KM. Plaćanje se vrši pouzećem.

Molimo sve naše navijače da prilikom naručivanja navedu sve potrebne kontakt informacije /Naziv artikla; Veličina; Ime i Prezime; Puna adresa; Kontakt telefon/ kako bi im naručeni artikal u što skorijem roku i bio isporučen na njihovu adresu.

Ponosno nosi boje svoga kluba.

#musvdg #rodjeni #fanshop