Najava: Crvena noć Holandija – ROĐENI ZA ROĐENE!

 „Rođeni za Rođene“

Mostarska raja iz Holandije organizuju zabavno veče posvećeno Rođenima, pod naslovom: „Rođeni za Rođene“. Fešta će se održati 20. aprila 2019. godine u holandskom gradu Leiden, u Partycentru De Zijl, ulica Paramaribostraat broj 66, u vremenu od 19,30 do 01,00 sati. Za zabavni dio večeri pobrinuće se muzičari Miro Asotić, Siniša Verić. Uz muziku, domaćin najavljuje i čitav niz slatkih, malih iznenađenja. Sav prihod sa večeri biće namijenjen, kao pomoć, za izgradnju infrastrukture na stadionu „Rođeni“ u Vrapčićima. Domaćin večeri poziva sve one koji su blizu, i kojima nije daleko, da svojim prisustvom uveličaju ovo veče. Ulaznice po cijeni 15 eura moći će se nabaviti na ulazu, prije početka fešte.

Da napomenemo da su sponzori tombole: Ognjen Pudar , komplet 6 njegovih knjiga, Amir i Hanne Jašarević firma Fine Insfruments 6 ručna satova i dva ruksaka, naravno tu je FK Velež Mostar koji je darovao potpisanu fudbalsku loptu od svih igrača, šalove i dres, Klub navijača RED ARMY Kalendari za 2019 godinu i Enes Vukotic sa knjigom Legendarni Velez Za one koji imaju želju da dođu, da svojim dolaskom pomognu Rođenima, a spriječeni su, postoji mogućnost uplate virtualne ulaznice, ili da pošalju svoj novčani prilog putem paypala denan63@hotmail.com. Za dalje pojedinosti i detalje u vezi toga, kao i oko same fešte, mapa grada i slično, stoji vam na raspolaganju Denijal Deni Behram.

A da navijaci nasih Rodjenih ne staju govori i podatak da ce se novo druzenje pod nazivom Crvena Noc odrzati I u Americi Louisville (Kentucky) u Cafe Joker . Ova Noc je vec postala tradicionalna zahvaljujuci Bubi Hardovicu, Sudi Tucakovicu i mnogim drugim.