Mali Rođeni u okviru DFA lige pet od pet !

Danas je u okviru DFA lige na terenu bila selekcija 2006. godište. Na rasporedu su bile dvije utakmice, i upisane su dvije pobjede.

Prva utakmica je bila protiv Čapljine, koju su naši mali Rođeni pobijedili sa 3:0. Golove su dali Pandur, Rahimić i Jogunović. Nakon toga, slavili su i protiv Sloge Ljubuški sa 6:2. Golove su dali 4x Rahimić, Đuliman i Ljevo.

Jučer je u okviru DFA lige na terenu bila selekcija 2005. godište. Na rasporedu su bile tri utakmice, i upisane su tri pobjede.

Prva utakmica malih Rođenih bila je protiv ŠN Sport Talent, koju su pobijedili rezultatom 4:1. Golove su dali Salčin, Džaferbegović, Turajlić, i A. Prguda.

Nakon toga, odigran je duel protiv vršnjaka iz Zrinjskog. Utakmica je završila pobjedom Veleža 2:1. Dvostruki strijelac bio je Salčin. I na kraju, pobjeda protiv Posušja rezultatom 2:0. Strijelci su bili Džaferbegović i Arap.

Nakon što su naši Rođeni protiv Olimpika pobjedom otvorili seriju prijateljskih utakmica, lijepe vijesti dolaze i sa malih terena, od naše male raje.

Bravo Rođeni, idemo dalje !