Informacija za navijače pred sutrašnju utakmicu protiv Čapljine

Naši vjerni navijači, okupljeni oko Red Army Old Crew i UG Mostarski Rođeni, opet su se potrudili  i organizirali besplatan prevoz za sve one koji žele doći na sutrašnju utakmicu. Njihovo saopštenje prenosimo u cijelosti :

” Autobus za tekmu, u saradnji RAOC i UGMR, za tekmu protiv Čapljine kreće u subotu u 13:00h iz Blagaja.           Za razliku od prethodnih puta, ovaj put navijači mogu ući i na stajalištima na Glavnoj ulici, tako da je nova relacija Blagaj, Dračevice, Gnojnice, Opine, Tekija, Donja Luka, Glavna ulica, Željeznička stanica, Zalik, Vrapčići.

Povratak se obavlja na istoj ruti kao i do sada. Uz zahvalnost za dosadašnje ponašanje u autobusu, molimo vas da nastavite u istom ritmu što se tiče reda, kako bi i u budućnosti koristili ovu pogodnost. Naravno kao i do sada, red će uz vozača kontrolisati i dežurni član Udruženja.

Autobus ćete prepoznati po istaknutim znakovima UGMR i RAOC na prednjoj strani autobusa.  Pozivamo sve navijače da u što većem broju zajedno sa igračima nastavimo pozitivni niz rezultata”.

Za sve one koji nisu u mogućnosti doći na stadion, City tv je i ovaj put osigurao prenos utakmice.

MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA !