Igrači složni : Uz veliku podršku navijača idemo po nova tri boda

U subotu, 18.08.2018. godine, na rasporedu je utakmica 2. kola Prve lige FBiH između FK Velež i FK Goražde. Nakon sigurne pobjede u Čapljini, igrači Veleža sa velikim samopouzdanjem ulaze u utakmicu, sa nadom da će navijači ispuniti stadion u što većem broju :

„Nakon pobjede u Čapljini dobili smo još više na samopouzdanju, ali tri boda iz Čapljine moramo ovjeriti u subotu protiv Goražda. Pozivam navijače da u što većem broju ispune stadion, a mi igrači ćemo dati zadnji atom snage kako bi upisali pobjedu“, rekao je Denis Zvonić.

Sličnog razmišljanja je i mladi Seid Behram :

„Što se tiče nas igrača, dat ćemo sve od sebe od 1. do 90. minute, kao i protiv Čapljine. Ovim putem pozivam navijače da dođu na stadion i da nas podrže, jer sigurno se neće pokajati.“

Dvostruki strijelac u Čapljini, Nusmir Fajić, spremno dočekuje utakmicu protiv Goražda, bez obzira na malu povredu koju je dobio u Čapljini :

„Spremno dočekujemo narednu utakmicu, dobit ćemo od stručnog štaba informacije o Goraždu. Nadam se novoj pobjedi i da idemo u Bihać s pozitivnim rezultatom.“

Utakmica između Veleža i Goražda se igra od 17:30h. Nadamo se da će stadion biti obojen u crveno i da ćemo opet na kraju zajednički proslaviti nova tri boda.

Svi kao jedan… Mostar u srcu, Velež do groba !