FK Velež domaćin potencijalnim reprezentativcima U-15 selekcije BiH, regija Hercegovina

N/FSBiH organizuje okupljanje i trening utakmice za potencijalne reprezentativce U-15 selekcije Bosne i Hercegovine. Domaćin stručnom štabu, u kojem se nalazi selektor Zoran Erbez i njegov pomoćnik Adis Obad, i dječacima iz cijele Hercegovine bit će FK Velež.

Okupljanje i trening utakmice održat će se u subotu, 03.02.2018. godine na pomoćnom terenu Stadiona Rođeni, u terminu od 12h do 15h.

Za ovo okupljanje i trening utakmice iz FK Velež pozvani su sljedeći igrači : Edin Džolota, Kenan Salčin, Dino Džinović i Kodro Amar ( svi 2003. godište ). Vrijedi spomenuti da se Enis Beća, također 2003. godište, nalazi u trening kampu N/FSBiH u Zenici sa reprezentacijom U-15. Treninzi se održavaju od 31.01. do 02.02.2018. godine. Na taj način su se pridržili i svojim saigračima koji su već u širem krugu reprezentativaca mlađih selekcija BiH, a koji su bili pozivani u proteklom periodu. To su : Tarik Pehilj, Demir Bešo, Mehmed Pirija i Bakir Bašić ( svi 2002. godište ).

Također, nakon navedenog okupljanja i treninga potencijalnih reprezentativaca U-15 selekcije BiH, na teren će istrčati kadetske i juniorske selekcije FK Velež i FK Bosna Union. Početak utakmice kadeta je zakazan za 15:30h, a nakon toga slijede juniori.