Emrah Krcić napušta Rođene

Mladi Crnogorac, Emrah Krcić, radi administrativnih problema napušta Rođene i odlazi u Crnu Goru.

Krcić, rođen 25.03.1998. godine, došao je u redove Veleža pred početak proljetnog dijela prvenstva prošle sezone iz FK Jezero. Igrao je na poziciji desnog beka, a po potrebi nastupao je i na poziciji zadnjeg veznog.

Bio je član juniorske selekcije koja je izborila povratak Veleža u Premijer ligu BiH. Na završnom turniru proglašen je za najboljeg igrača.

Emrah Krcić ne krije žal za odlaskom iz Veleža, te se na kraju želio pozdraviti sa svima putem službene stranice Kluba :

„ Prije svega, želim da se zahvalim upravi, igračima i naravno, navijačima. Nadam se da će moji dojučerašnji saigrači ove sezone nastaviti sa dobrim partijama i rezultatima iz proljetnog dijela prošle sezone, te da će vratiti Velež što prije u Premijer ligu BiH, gdje mu je i mjesto“, te dodao :

„ Navijat ću za vas svim srcem. Iskreno se nadam da ovo nije zbogom, već samo doviđenja. Još jednom, hvala svima i sretno Rođeni“, rekao je Emrah Krcić.

FK Velež se iskreno zahvaljuje Emrahu na profesionalnom trudu i zalaganju, te želi puno zdravlja i sreće u nastavku karijere.