Agović i Bašić dobili poziv za reprezentativne selekcije BiH

Član juniorske selekcije Veleža, Anes Agović, i član kadetske selekcije, Bakir Bašić, dobili su pozive za odgovarajuće reprezentativne selekcije BiH. Agović je pozvan u U-19 selekciju koju sa klupe predvodi Slaven Musa, dok je Bašić dobio poziv u U-17 selekciju koju predvodi Sakib Malkočević. Juniori će se okupiti u Zenici od 27.08. do 30.08, dok će kadeti trenirati u Međugorju od 28.08. do 31.08.2018. godine.

„Svima u klubu je izuzetno drago zbog poziva u reprezentaciju koji su dobili naši članovi Omladinske škole, Agović i Bašić. Nadamo se da će ovi pozivi poslužiti kao još jedan dodatni motiv kako njima tako i ostalim našim igračima za još veći trud i zalaganje. Također, nadamo se da će se u budućnosti povećati broj igrača iz našeg kluba na okupljanjima reprezentativnih selekcija, jer imamo još interesatnih i talentovanih dječaka“, rekao je Igor Remetić, šef škole, pa nastavio :

„ Kada se uzme u obzir da naše selekcije, osim juniorske, ne igraju u najvećem rangu takmičenja, onda ovi pozivi još više dobivaju na vrijednosti. Ovom prilikom čestitamo našim članovima na pozivu u reprezentaciju.“

Bravo momci !